Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
РіздвоТека від бібліотеки, або Сімейна РіздвоТека

     Друзі, запрошуємо поділитися з нами та усією спільнотою тим, що дарує вам радість та світло очікування Різдва. Знаємо, що усі українці зараз в очікуванні одного-єдиного і найголовнішого свята — нашої ПЕРЕМОГИ.

     Але ми можемо хоч трішки розвіяти темряву та морок, підтримати один одного, читаючи разом із дітками у ці найкоротші дні року чарівні різдвяні історії, слухати музику, дивитися фільми, планувати святкову вечерю, згадувати традиції святкування наших бабусь та дідусів.

     Тож пропонуємо вам долучитися до спільної передріздвяної справи — створення серії онлайн-публікацій Українська#РіздвоТека, до якої ви надсилатимете свої публікації із рубрик:

     #різдво_книга
     #різдво_фільм
     #різдво_музика
     #різдво_картина
     #різдво_традиції
     #різдво_смакота

     Збагачуємося та надихаємося, святкуючи своє автентичне Різдво — неповторне, українське, рідне!

     Із нетерпінням чекаємо у приватних повідомленнях ваші дописи у форматах картинка+текст або відео. Ми розмістимо ваші публікації на сторінках Національної бібліотеки України для дітей у Фейсбук та Інстаграм.

     Співайте, розповідайте про книжки або згадуйте сімейні історії. Нехай наша РіздвоТека буде теплою і затишною. Стартуємо у понеділок 5 грудня!

     УВАГА! Три публікації, які наберуть найбільше реакцій за першу добу (сума вподобайок, коментарів і поширень), отримають різдвяні подаруночки!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей