Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Знай права, не забувай обов’язків

     Знати свої права завжди важливо і дітям, і дорослим, на цьому постійно наголошують і шкільні офіцери поліції, і бібліотекарі. 7 лютого у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку відбувся квест «Знай права, не забувай обов’язків» для п’ятикласників.

     На початку заходу діти переглянули відео про історію виникнення прав дітей та дізналися про свої обов’язки. Потім бібліотекарі запропонували читачам перевірити свої знання про закон та права за допомогою квесту. Щоб взяти участь у грі, діти поділилися на дві команди. Проходячи маршрут, вони відповідали на запитання, розшифровували записку, розплутували справу та розгадували юридичний кросворд. Учасники квесту продемонстрували глибокі знання своїх прав та обов’язків і злагоджену командну гру.

     Квест завершився перемогою однієї команди усього в один бал, тож змагання діти продовжили вже на «футбольному полі» та у настільних іграх.

     Яскравою ілюстрацією до заходу стала тематична книжкова виставка.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 15.10.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей