Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Величний символ України

     Напередодні Дня Державного Герба України бібліотекарі із задоволенням зустрічають читачів, щоб вкотре нагадати діткам той факт, що наші державні символи є величними та особливими для кожного українця.

     Сьогоднішня зустріч не була винятком, адже читачі взяли участь у пізнавальному патріотичному квесті «Величний символ України», довівши, що вони знають історію своєї Батьківщини, безмежно її люблять та готові захищати й оберігати за будь-яких обставин. Наші маленькі патріоти розповіли бібліотекарям про символи України та дізналися безліч цікавих фактів про давню та могутню історію нашого герба. Діти чудово впоралися із усіма завданнями квесту, після кожного з яких мали змогу отримати один із кількох фрагментів тризуба, щоб власноруч зібрати герб України.

     Ми безмежно пишаємось тим, що маємо таких читачів-патріотів, які із задоволенням разом із бібліотекарями читають, пізнають і вчаться бути справжніми українцями. Запрошуємо всіх охочих долучатися до таких заходів, де не лише можна дізнатися цікаву інформацію, а й отримати рекомендації щодо пізнавальних книг, які відкриють цікаві історичні факти про нашу Батьківщину… і не тільки!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей