Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Світ навколо нас

     Аби привернути увагу суспільства до проблем навколишнього природного середовища і якнайдовше зберегти екосистему планети Земля, кожного року 22 квітня у багатьох країнах світу відзначається Міжнародний день Землі. Цього дня за традицією лунає Дзвін Миру, закликаючи людей до захисту та збереження краси нашого спільного дому.

     Україна бере активну участь у багатьох міжнародних екологічних проєктах, адже захист Землі є дуже важливим і для нас. 24 квітня у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку відбувся екомікрофон «Світ навколо нас». Бібліотекарі розповіли читачам про основні екологічні проблеми нашої планети та України зокрема. А представники Національного природничого парку «Голосіївський» Ольга Лаврик і Ліза Матвєєва навчили дітей дбайливо ставитися до навколишнього природного середовища. Особливу увагу гості звернули на первоцвіти рідкісних видів та ранньовесняних рослин. Йшлося про їхнє поширення, статус охорони, красу та особливості.

     Доречним доповненням до заходу стали книжкова виставка, буклети, презентація «Первоцвіти».

     Сподіваємося, діти усвідомили, що потрібно любити, берегти та захищати природу.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей