Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Головна книжкова блогерка України збирає послідовників

     4 травня у музичній світлиці бібліотеки було «спекотно», адже на зустріч із головною книжковою блогеркою прийшло чимало ровесників Анни Полегенько. Вони зацікавлено поглинали інформацію, яку досвідчена інстабук-володарка доносила до учнів 8-го та 9-го класів.

     Активний читацький стаж Анни складає усього 5 років, а прочитаних книжок вже більше тисячі. Завоювала почесне звання Лідера читання 2019, прочитавши за літо аж 97 книжок, але не зупинилася і продовжила зі ще більшим захопленням. Та що там читати… Проводити зустрічі наживо із українськими письменниками, бути ведучою фан-клубу читача, оглядачем літературних подій, учасницею книжкових фестивалів, повноцінною і вагомою частиною не тільки українського, а й світового книжкового Всесвіту.

     Свій книжковий блог Анна розпочала в інстаграмі, тому що це популярна платформа, на якій можна ділитися оригінальними авторськими фото і популяризувати найкращі дитячі та підліткові книжки, прикрашаючи кожен допис дотепами та креативом.

     Серед читацької аудиторії, а таких серед дітей та дорослих чимало, Анна зібрала не тільки в інстаграмі, а й по всій країні безліч послідовників. Усім, кому не байдужа українська й світова література, хто є прихильником читання, планує завести свій блог, інстабук-володарка радила не хвилюватися з приводу, що подумають про вас та ваші мрії інші, а впевнено, чесно і відкрито творити, робити улюблену справу і ділитися зі світом своїми думками, міркуваннями. Адже страх і невпевненість паралізують, а мрія і дія активізують!

     І що важливо, у кожного блогу має бути своя родзинка, як і в кожної людини. У Анни Полегенько – це оригінальні фото з фоліантами, які ви бачите в її інсті, а також інші цікавинки, пов’язані безпосередньо з книжками. Занурюємося у безмежний Всесвіт літератури разом – @anyta_books.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей