Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Karta Svitu та «Пес Патрон» збирають друзів по всьому світу

     26 травня гурт Karta Svitu на чолі з фронтменом Іваном Маруничем завітали у бібліотеку і виконали свій хіт «Пес Патрон» в акустичному форматі. Приємно та плідно зіркові гості «Музичної платформи: слухай своє» поспілкувалися зі школярами, а троє найактивніших дітей навіть отримали у подарунок квитки на майбутній концерт колективу.

     Іван Марунич поділився своєю мрією, яка вже давно переросла у чітко поставлену ціль і поступово досягається завдяки посильній праці гурту та розширенню його аудиторії як на території України, так і світу в цілому. Назва Karta Svitu сама говорить про цю ціль, адже саме з назви ми можемо здогадатися, що музиканти планують об’їхати з концертами усю земну кулю, побувати на усіх континентах, навіть на північному полюсі.

     На музичну платформу колектив завітав у складі фронтмена Івана Марунича, басиста Станіслава Дяченка — співавтора пісні про Пса Патрона, а також менеджера й продюсера гурту Світлани Гребенюк. Під супровід гітари лунали такі пісні, як «Вже сьогодні», «Немов птахи», «Крила», «Премія», і звісно ж не обійшлося без хіта про Пса Патрона, який, до речі, заспівали усім залом на початку зустрічі й попросили виконати на біс під кінець концерту. Зал несамовито повторював рядки із пісні «Хто тримає цей район? Пес Патрон! Пес Патрон!» і невтомно тримав ритм долонями.

     Квитки на концерт гурту отримали не просто найактивніші, а найсміливіші діти, які першими тягнули руки догори і ставили найцікавіші запитання, з чим ми їх щиро вітаємо. І сподіваємося, що буде ще багато зустрічей Кartа Svitu із дітьми у бібліотеці. І що вони напишуть та заспівають усім світом іще безліч хітів.

     «Пес Патрон» у бібліотеці

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей