Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Видатні постаті Києва



3 березня в рамках мистецької вітальні «Видатні постаті Києва» пройшла зустріч з архітектором, доктором географічних наук, професором Київського національного університету будівництва та архітектури та Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка, дворазовим лауреатом Державної премії України з архітектури Володимиром Іллічем Нудельманом.

Учні старших класів шкіл № 163, № 27 та гімназії № 172 «Нивки» із захопленням послухали розповідь про генеральні плани будівництва Києва та великих міст України, про раціональний розподіл територій, адже від правильності планування території залежить, як люди будуть жити, працювати та відпочивати, яким транспортом користуватися, де навчатимуться їхні діти.

Володимир Ілліч порадив старшокласникам робити прогноз свого майбутнього, але не гадати про те, що буде, а передбачати результат наслідків того, що зроблено сьогодні. Побажав дітям здобути освіту, стати фахівцями своєї справи та обрати професію, яка б приносила задоволення.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей