Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
У п’ятницю 24 квітня на зустріч з читачами з презентацією клубу Brovchik-club завітав Олександр Зімба, директор видавництва "Вісім лапок", автор серії книг про Бровчика та Мурчика

Під час знайомства з автором з’ясувалося, що Олександр Зімба не лише пише і видає книжки для дітей. Він заслужений тренер з важкої атлетики і надзвичайно цікава, доброзичлива людина, а ще дуже добре вміє спілкуватися з дітьми.

Учні третього класу, які прийшли на зустріч з письменником, слухали пана Олександра дуже уважно, адже спочатку він розповів кілька цікавих фактів зі свого життя. Виявляється, що пан Олександр, не зважаючи на свій вік, продовжує займатися спортом, кожен день починаючи з тренування. Він влаштував невеличке змагання на реакцію та спритність з найжвавішим хлопчиком із залу та переміг у ньому.

Потім пан Олександр розповів дітям, що писати книжки став зовсім випадково – гостював у селі, фантазія раптом бурхливо запрацювала, і так народилися головні персонажі його історій – Бровчик і Мурчик.

Ця ж невгамовна фантазія підказала письменнику цікаву ідею про створення міжнародного дитячого клубу – Brovchik-club, який об’єднає дітей в усьому світі! «Як це?», – запитаєте ви. А дуже просто – через любов до домашніх улюбленців, ваших власних бровчиків та мурчиків – котиків і песиків.

Треба зробити зі своїм домашнім улюбленцем фото та надіслати його разом з історією через сайт клубу http://brovchik.com.ua .

Олександр Зімба мріє видати товстенну книгу дитячих фотоісторій і надати її в кожну бібліотеку, читачі якої брали участь у цьому доброму і симпатичному конкурсі без меж – географічних і хронологічних. До речі, історій і фото можна надсилати теж скільки завгодно – кількість повідомлень від одного адресата не обмежена.



 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей