Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Гість програми «Бібліотечне літо» - Христина Сливка

     Сьогодні зранку літо знову не прийшло. Але у бібліотеці було тепло і сонячно, бо до читачів – учасників програми «Бібліотечне літо» завітала Христина Сливка.



     Що? Не знаєте хто це? Христина - випускниця Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва, музичний редактор телеканалу "Телевсесвіт", а головне – дівчина з чистим, схожим на місячне сяйво, голосочком. Він, як ті промінчики, розливався по залу, коли Христина виконувала українські пісні.

     А допомагав їй тато Іван Сливка- генеральний директор вище названого телеканалу. Він супроводжував Христинин спів грою на гітарі. Дует був суперовий. Гості не тільки самі виконували ліричні та патріотичні пісні, а й співали разом з дітьми. А після виступу було спілкування, фотографування на пам’ять та автограф-сесія.



     Як бачите, у бібліотеці і влітку цікаво. Навіть якщо справжнього літа немає. Тож чекаємо всіх – киян та гостей міста – у бібліотеці.



Слідкуйте за анонсами нашого БІБЛІОТЕЧНОГО ЛІТА!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей