Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
I Всеукраїнський конкурс «Лідер читання» відкрито

          П'ять місяців тривав I Всеукраїнський конкурс «Лідер читання», який проводився за ініціативи Національної бібліотеки України для дітей спеціалізованими бібліотеками України для дітей за сприянням Міністерства культури України, Української асоціації працівників бібліотек для дітей, Національної секції Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY.

          І саме сьогодні, 25 вересня, у м. Херсоні на базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки за підтримки Українського культурного фонду відбувається підбиття підсумків та нагородження переможців цього читацького змагання. 30 найкращих читачів — переможців обласних етапів конкурсу з усіх куточків України, м. Києва та Херсонщини, і стільки ж бібліотечних працівників, які супроводжують юних книголюбів, візьмуть участь у розважально-інтелектуальних програмах та у фахових дискусіях і обміні досвідом.

          Насичена програма підсумкового заходу розрахована на три дні – з 25 по 27 вересня. Квести, флеш-моби, пізнавальні ігри, творчі майстер-класи, мандрівка заповідними куточками таврійського краю та місцями, пов’язаними з іменами видатних особистостей Херсонщини, участь у інтелектуально-спортивних розвагах на легендарній козацькій Січі і, звичайно ж, - спілкування з авторами своїх улюблених книг та отримання заслужених нагород — дипломів та книжкових подарунків — усе це для юних розумників. А фахівці дитячих бібліотек разом із науковцями та відомими дитячими письменниками обговорюватимуть інноваційні практики заохочення дітей до читання.

          Ключовою подією заходу стане театралізоване дійство та урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу на сцені Херсонського академічного обласного театру ляльок.

          Стимулювання дитячого читання, механізми, які може\повинна задавати сучасна бібліотека, щоб привернути любов до книги та читання, та багато інших питань із промоції дитячого читання фахівці дитячих бібліотек розглядали 27 вересня під час Ситану «Дитяче читання: агенти впливу (школа + бібліотека + сім'я)».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей