Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Цікаво малечі у бібліотеці

         Дошкільне дитинство — саме той час, коли варто прилучати малечу до книги, виховувати читацьку культуру. На жаль, сьогодні реалізувати це завдання стає дедалі складніше через нестримний потяг сучасних дітей до мультимедійних розваг. Але ми, бібліотекарі, маємо можливість зацікавити наших дошкільнят яскравою сучасною книжкою, заохочуємо до відвідування бібліотеки не тільки з вихователями, але й з батьками. Ось і сьогодні для вихованців ЗДО № 387 провели оглядову екскурсію залами бібліотеки, ознайомили з найновішими сучасними книжками – із секретними віконцями, білінгви, вімельбухи, а ще малята переглянули виставу «Принцеса-стрибунка», яку спеціально для них показали працівники відділу соціокультурної діяльності.

       Зацікавлені погляди дітей довели, що ми впоралися із завданням – малечі в нас весело та цікаво! Чекаємо на нові зустрічі разом із батьками!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей