Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Виставка робіт переможців Міжнародного дитячого конкурсу-єднання «На одній хвилі»

         З 16 грудня 2020 р. по 24 січня 2021 р. у Національній бібліотеці України для дітей експонується виставка робіт переможців Міжнародного дитячого конкурсу-єднання «На одній хвилі», який проходив у рамках Міжнародного десятиліття зближення культур (2013-2022), оголошеного Генеральною асамблеєю ООН. Цей конкурс був ініційований та проведений бібліотекою спільно з Національною секцією Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY, ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», Національною спілкою художників України та благодійною організацією «Благодійний фонд «Серце до серця» за підтримки Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

         Учасниками конкурсу були діти з України, а також близького зарубіжжя та Євросоюзу — Республіки Казахстан, Республіки Молдова, Румунії. Усього 1551 учасник.

         Цей спільний міжнародний конкурс сприяв формуванню у дітей та підлітків комунікативних умінь, спрямованих на оволодіння системою національних і загальнолюдських культурних цінностей; національно-патріотичному розвитку особистості, ідентифікації з державою, її історією, культурою; толерантному ставленню до інших народів, культур і традицій; вихованню високої громадянської свідомості.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей