Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Велика втеча дідуся. Книжковий летсплей, або Зіграємо книгу!

       Бібліотекарі соціокультурного відділу знову запросили читачів на незвичайну презентацію книги, яка отримала цікаву назву «Книжковий летсплей». Тому що під час такої презентації читачі стають повноправними учасниками дії – вони разом із бібліотекарями перевтілюються на персонажів книги і занурюються в події, які відбуваються з героями.

       Сьогодні читачі допомагали хлопчику Джеку рятувати дідуся, який забрався на дах церкви, їхали у шкільному автобусі на екскурсію до Музею авіації, слухали розповідь екскурсовода про літаки, а ще – «літали» на спітфайєрі – легендарному літаку Другої світової війни, ну і звісно – зачитували уривки з книги. Тому що сьогодні ми відкривали для себе книгу Девіда Вольямса «Велика втеча дідуся». І це було так цікаво, весело та інтригуючи, що кожен із учнів, які стали учасниками цієї презентації, захотів прочитати книжку.

       Соціокультурний відділ приймає замовлення від 3-4 класів на відвідання цього заходу.

       Тел.: 443-25-27 або на сторінку бібліотеки у Фейсбуці.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей